maandag 3 februari 2014

Januari 2014

Het waren even moeilijke en vooral stille weken.. Toch op gebied van adopties en interesse in onze opvangers...
Zoveel mensen willen hun dieren afstaan, maar wij zijn geen zelfstandige vzw en ook onze opvangplaatsen zijn niet oneindig... Toen kwamen er ook nog een heleboel diertjes binnen in het VOC Oostende, gelukkig kan ik steeds rekenen op opvangmama Christel voor de konijnen en cavia's, Louise voor de 'moeilijkere' gevallen: koppelingen, bevallingen van kleine knagers en een nieuwe opvangmama voor VOC diertjes: Dorien!
Leuk om zoveel steun te hebben!En dan nog veel goed nieuws, het kleurmuisje vond al snel een goeie thuis bij nieuwe vriendjes, hij doet het al super... De 3 chinchilla's kregen een mama, kooi en thuis om u tegen te zeggen en ook onze 3 cavia dames mochten mee naar een echte thuis! Stoetel, ons dwergkonijntje is net gecastreerd en mag als alles goed gaat in de krokusvakantie samen met Eva, die al sinds augustus 2012 (!) in de opvang verblijft, naar een toffe overdekte ren buiten!

Dus ook eens goed nieuws, laat ons maar even genieten want....

Veel van de ratjes vonden een thuis, de fuzz ratjes mochten samen naar een vrijwilliger van het VOC, de 2 andere mannen ook naar een hemelse kooi en 2 serieuze rattenvrienden en 2 meisjes mochten bij onze nieuwe opvangmama Dorien blijven.. Dus we hebben nog 2 dames over....  Alleen.. Er is er eentje drachtig.. Dus nu maar duimen dat alles goed verloopt!

U kan ook al onze avonturen en foto's op facebook volgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow by Email