Ons helpen?

aarmee kan u ons helpen?Ons helpen?
Hoe kan je ons helpen? 

Onze dieren zoeken een fantastische thuis. Maar we snappen dat niet iedereen (nog) dieren kan adopteren...

Hoe kan je ons nog helpen?

- Zakken schors vergaan hier soms als sneeuw voor de zon... Woont u in de buurt van Oostende en kan u een zakje/enkele zakjes schors aankopen voor ons? Wij horen het graag van u! Ook worteldoek, worteldoekpinnen, gaas, poortjes... Kortom alles wat we kunnen gebruiken om rennen te bouwen... Wij kunnen het gebruiken! We houden onze dieren in rennen, niet in hokken. Dit vraagt extra onderhoud en kosten, maar pas zo kunnen ze echt konijn (of cavia) zijn!


- Huisvuilzak(ken) van stad Oostende. In het containerpark mogen we niet alles brengen van afval en we houden onze dieren graag in nette hokken! Ook onze 3 compostvaten doen helaas niet snel genoeg hun werk in drukke opvangtijden....

- Hooi, stro, voeding, kruidensnoepjes, erwtenringen.. Onze dieren zijn er dol op! Dit alles is te vinden in dierenzaken in de buurt, als online (zooplus, huisdierenplein...)

- Verse groenten, fruit, ontsmettingsmiddelen, dierenartskosten.. Alles loopt snel hoog op! Stort gerust iets op de hieronder getoonde rekeningsnummers. Met de melding Safira. Dit zal gebruikt worden om de dierenartskosten te ondersteunen.

Alvast bedankt!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Het vogelopvangcentrum Oostende steunen?

Een eenvoudige manier om de dagelijkse werking van het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren te steunen is via een gift. Elke gift is meer dan welkom. Met uw steun kunnen we alle patiënten voorzien van de nodige voeding, verzorging, accommodatie en medicatie.
Vanaf 40 € kunnen we zowel particulieren als bedrijven een fiscaal attest bezorgen. U kunt via overschrijving storten op ons rekeningnummer 979-1685365-92 met vermelding "gift".
U kan, afhankelijk van uw loon, tot bijna de helft van de overheid terugkrijgen. Let wel, een lidmaatschap is niet fiscaal aftrekbaar.
Van harte bedankt!

Rekeningnummer: 979-1685365-92
IBAN: BE12 9791 6853 6592
BIC: ARSPBE22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Blauwe kruis van de Kust steunen?
Jammer genoeg volstaat een flinke dosis dierenliefde niet om een asiel draaiende te houden. Er zijn zeer veel inkomsten nodig om de maand door te komen. Dierenarts, voeding, werknemers, kuisproducten etc...
Dat alles kost een bom geld!

Daar om willen wij er uw aandacht op vestigen, dat u ons op volgende manieren kunt helpen.


 • Wordt lid van de vereniging.
  Voor € 15 €; 20 € of 30 € per jaar kunt u lid worden, u krijgt dan om de 3 maand ons tijdschrift in uw bus en zo wordt u op de hoogte gehouden over wat er gaande is , in het asiel
 • Wordt meter of peter van een kooi,
  dan wordt uw naam bevestigd aan de kooi van uw keuze, let wel op: u bent meter of peter van de kooi. Dat betekent dat u ons meehelpt om het asiel financïeel te runnen. U kunt meter of peter worden voor ; 15 € per maand.
 • Wordt meter of peter van een poes,
  sedert korte tijd, kunt u ook meter of peter worden van één van onze zittenblijvertjes onder onze poezen. Dit kan op de volgende manier: bezoek onze website:www.hetblauwekruiskust.be of ga langs in het asiel, daar zult u een lijst vinden van alle poezen die reeds lang in het asiel verblijven of poezen die rond het asiel zwerven, maar die ook door ons werden geholpen en dagelijks gevoerd. U kunt 7,5€ per maand storten en de naam van de poes vermelden, waarvoor u gekozen heeft. Uw naam wordt dan uitgehangen in ons poezenpaleis, samen met een foto van uw “meter-of peter-poes”
 • U kunt ons ledenblad sponsoren.
  Heeft u een zaak? Wil u uw publiciteit zien verschijnen? Bel dan gerust naar Doris: GSM: 0496/082395. Wij bezorgen u binnen de kortste keren een prijsofferte. Uw logo wordt dan ook op de internet-site in de kijker geplaatst.
 • Geeft u liever geen geld, maar wil u toch iets doen voor het asiel?
  Schoonmaakmiddelen, Dettol, borstels, dweilen, bureaugerief, alles is welkom.
 • Wil u voeding schenken?
  Ook dat kan; blikken voor de honden en poezen, konijnen en knaagdieren enz... ook daar zijn wij heel blij mee. Geef ons een duwtje in de rug, dat stimuleert ons om door te gaan.

  Wie wil steunen kan dit op het ING nummer:BE96 384-0430601-05

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow by Email